Echipamentul adecvat face diferenţa

Rectificare continuă cu valţuri

Pentru a satisface cererea în creştere  de roţi dinţate cu utilizare industrială, este necesar ca durata de rectificare pentru producţia de serie să fie tot mai scurtă. În privinţa calităţii, pretenţiile referitoare la suprafeţele exterioare, liniile canturilor, profil, divizare şi concentricitate au crescut. Acestea sunt premizele pentru o funcţionare cu zgomot redus, longevitate şi eficienţă ridicată.

Cerinţele se îndreaptă spre volume din ce în ce mai mari de aşchiere, nu în ultimul rând datorită vitezelor de tăiere tot mai mari ale maşinilor de rectificat şi pentru obţinerea unor timpi de rectificare din ce în ce mai scurţi.

ATLANTIC oferă uneltele de rectificat adecvate

ATLANTIC oferă uneltele de rectificat adecvate pentru aceste sarcini complexe, astfel încât maşinile de rectificat să poată executa perfect operaţiunile. Aceasta, bineînţeles, fără deteriorarea zonelor de margine.

Vă putem livra corpui abrazive neprofilate în formă cilindrică sau profilate în prealabil, după furnizarea parametrilor corespunzători: „Modul”, „Unghi de atac”, „Numărul începuturilor de filet” şi „Direcţia filetului”. Pentru a putea face livrările în termen scurt avem un program de magazinare complet.

Maşini: Burri, Gleason, Höfler Liebherr, Niles-Kapp, Reishauer, Sanputensili, SMS,…