O importanţă centrală revine economisirii de carburant

Sisteme de injecţie carburant

La prelucrarea componentelor pentru sistemele de injecţie a carburantului se urmăreşte un obiectiv important: economisirea rezultată în urma distribuirii de mare precizie a carburantului în camera de ardere a motorului. În aceste vremuri când preţul benzinei explodează, inginerii sunt în permanenţă în căutarea unor soluţii de proiectare care să facă componentele tot mai mici, mai precise şi mai uşoare. Produsele ATLANTIC au o contribuţie semnificativă în calitatea finală a produselor din domeniul sistemelor de injecţie, deoarece această etapă de prelucrare constituie adesea ultima etapă de lucru la corpurile duzelor şi ace.

Faptul că produsele de la ATLANTIC reprezintă prima opţiune şi în domeniul prelucrării sistemelor de injecţie carburant este subliniat şi de premiul pe care ATLANTIC la primit în anul 2011 de la firma Bosch: Supplier Award.
Prin acest premiu Bosch onorează firmele care au obţinut performanţe deosebite în privinţa fabricării şi furnizării de produse sau servicii în ultimii doi anii – în special în ceea ce priveşte calitatea, evoluţia preţurilor, fiabilitatea, tehnologia şi perfecţionarea continuă.

Avantaje pentru clienţi în domeniul sistemelor de injecţie carburant

  • Prin competenţa de bază a firmei ATLANTIC în prelucrarea celor mai fine granulaţii, atât cu lianţi ceramici cât şi cu răşini sintetice, pot fi oferite unelte de rectificat potrivite pentru valori din ce în ce mai stricte ale valorilor de cote, poziţii şi rugozităţi (ale pieselor prelucrate).
  • Datorită cerinţelor extrem de ridicate de asigurare a calităţii, produsele noastre ating o rată de reproducere deosebit de înaltă.

Printre altele, următoarele operaţii de rectificare îşi pot găsi aplicarea la prelucrarea componentelor sistemelor de injecţie carburant

  • Rectificarea circulară exterioară
  • Rectificare cu avans transversal fără vârfuri
  • Finisări cu manşoane de honuit