Calitate certificată – Made in Germany

Cu aceste principii directoare, a caror valabilitate a ramas nestirbita, noi, cei de la ATLANTIC GmbH, am pus bazele sistemului nostru de management al calitatii înca din anul 1995 si am dezvoltat o structura operationala structurata pe informatii pentru întregul proces de productie.

Prima certificare a sistemului nostru de management al calitatii conform ISO 9001 a urmat dupa aceea, în anul 1996. Introducerea sistemului de management integrat pentru calitate, protectia mediului si protectia muncii a condus în anul 2001 la obtinerea certificarii conform ISO 14001.

Prin acordarea certificatului de operator economic complet autorizat (AEO-F3) de catre Autoritatea Vamala Centrala, în octombrie 2011, am îndeplinit de asemenea conditiile ca operator economic autorizat pentru facilitati vamale si ca furnizor sigur în lantul de livrare. Pâna astazi sistemele noastre integrate pentru managementul calitatii si al mediului au îndeplinit toate cerintele standardelor valabile si iau în considerare toate necesitatile clientilor nostri pentru viitor.

  • Dorim sa ne numaram printre cei mai buni în ceea ce priveste calitatea si eficienta
  • Calitatea scade costurile si previne producerea de daune
  • Calitatea necesita participarea tuturor
  • Calitatea opereaza în viitor

Certificate actuale