Produse

mai multe

Industria auto

mai multe

Industria oţelului

mai multe

Industria rulmenţilor

mai multe

Alte industrii

mai multe

ATLANTIC GmbH

Sisteme de măcinare de înaltă clasă, specifice clientului

ATLANTIC GmbH din Bonn face parte dintre cei mai importanţi producători la nivel mondial de mijloace de rectificare compozite. Prin discurile abrazive, segmentele abrazive, barele de honuit cu cursă lungă, pietrele superfinisare şi manşoanele de honuit sunt fabricate produse şi componente pentru diverse industrii.

ATLANTIC este un partener de încredere şi inovativ pentru şlefuiri, finisări şi honuiri. De aici rezultă un program de fabricaţie care cuprinde peste 40.000 produse, prin care este garantată adaptarea individuală la condiţiile de producţie ale clienţilor.

Ca mijloace de rectificare de înaltă performanţă se utilizează corindon sinterizat fabricat electric, respectiv corindon sinterizat, carbid de siliciu, nitrură cubică de bor şi diamant compozit ceramic sau cu răşini sintetice. Produsele finale sunt reprezentate de corpuri abrazive având diametre între 15-1110 mm, segmente de rectificare, pile de honuit, pietre de superfinisare şi manşoane de honuit.

ATLANTIC GmbH activează de peste 90 de ani în acest sector şi dispune de o experienţă enormă rezultată în urma miilor de proiecte de succes. ATLANTIC se mândreşte că lucrează pentru companii de renume din industria rulmenţilor, industria siderurgică, auto, transmisii, în construcţia de turbine, tehnica medicală şi multe alte branşe.

Competența de bază: apropierea de client

Specialistul în rectificări de nivel mondial dezvoltă în cooperare cu clienţii şi producătorii de maşini pentru rectificare, honuit şi superfinisare, concepte de rectificare inovative a căror introducere pe piaţă este însoţită adesea de solicitarea înregistrării de brevete de exploatare sau de patente.

Aceasta este ceea ce diferențiază ATLANTIC:

  • Competenţă fundamentală de la granulaţii brute până la cele maia fine
  • Utilizarea unor materii prime de înaltă calitate
  • Reproductibilitate excelentă determinată de calitatea constant ridicată a produselor
  • Penetrare a pieţei în toate branşele cheie şi multe industrii de nişă
  • Produse de înaltă performanţă şi precizie, utilizabile optim în producţia de masă, în condiţii de zi cu zi
  • Înalte competenţe de consiliere cu o reţea de distribuţie puternic dezvoltată
  • Interconectare internaţională pentru o calitate optimă şi pentru filialele internaţionale