Referințe

Referințe

ATLANTIC a primit premiul Bosch Supplier Award

ATLANTIC GmbH a primit premiul Supplier Award din partea companiei Bosch la categoria „Indirect Material and Logistic Services”. Prin acest premiu, Bosch onorează firmele care au obţinut performanţe deosebite în privinţa fabricării şi furnizării de produse sau servicii în ultimii doi ani – în special în ceea ce priveşte calitatea, evoluţia preţurilor, fiabilitatea, tehnologia şi perfecţionarea continuă.

„Bosch Supplier Award se acordă unor furnizori excepţionali care au contribuţii importante la succesul grupului Bosch şi contribuie alături de acesta la permanenta dezvoltare şi îmbunătăţire a produselor şi procedeelor de fabricaţie”, a declarat Franz Fehrenbach, preşedintele Consiliului de administraţie al Robert Bosch GmbH, cu ocazia ceremoniei de premiere din 19 iulie 2011, de la Alten Reithalle din Stuttgart.

Bosch a acordat pentru a douăsprezecea oară începând din 1987 premiul furnizorilor la nivel mondial. Premierea are loc o dată la doi ani. Însă din cauza crizei economice şi financiare, acordarea premiilor a fost suspendată în 2009. Anul acesta, premiul a fost acordat pentru şapte categorii, unui număr total de 60 de furnizori din 14 ţări. ATLANTIC GmbH a primit pentru prima dată premiul Bosch Supplier Award.

În 2010, volumul total al achiziţiilor Grupului Bosch a fost de circa 24 de miliarde de euro. Din această sumă, volumul generat în afara Germaniei s-a ridicat la aproximativ 60 de procente. Cea mai mare parte a volumului de achiziţii externe a fost generată de China, urmată de Europa de Est, Statele Unite şi Japonia. Produsele Bosch includ materiale de producţie din categoria componentelor electronice, mecanice şi electromecanice, precum şi mărfuri, resurse operaţionale, servicii şi utilaje.

ATLANTIC GmbH din Bonn are la activ peste 90 de ani de tradiţie şi experienţă, fiind unul dintre cei mai importanţi producători de scule abrazive compozite prezenţi la ora actuală pe piaţă. Datorită dezvoltării continue a produselor sale, compania oferă în prezent soluţii inovatoare pentru operaţii de rectificare, finisare şi honuire, dedicate tuturor sectoarelor industriale.


SC Atlantic Abrasive s.r.l.
Peter Spanier
Gartenstrasse 7-17
53229 Bonn
Germany
 
Phone: +49 228 408203
P.SpanierqRWhaiQeqBuxY5qXhWmwnatlantic-bonnde