Sisteme abrazive de calitate extra adaptate cerinţelor clienţilor

Eficienţă şi calitate optimă pentru clienţii noştri

Atlantic a fost înfiinţată în anul 1920 şi se numără printre cei mai importanţi producători la nivel mondial de produse abrazive compozite. Pe baza procesului de dezvoltare continuă a produselor sale, compania oferă soluţii inovative pentru operaţii de rectificare, finisare şi honuire. Prin aceasta rezultă un program de fabricaţie însumând peste 40.000 de produse, ceea ce permite garantarea unei configurări individuale la condiţiile de producţie existente în cazul fiecărui client.

Scopul este ca împreună cu clienţii noştri să obţinem eficienţa şi calitatea optime. Nefiind o întreprindere corporatistă, Atlantic GmbH este capabilă, prin ierarhia sa orizontală, să ia rapid şi eficient decizii pentru dezvoltare, investiţii şi organizare în conformitate cu condiţiile necesare pe piaţă. În toate ţările industrializate vă stau la dispoziţie birouri de vânzări sau reprezentanţe ale fabricii, care, de la faţa locului, se află într-un contact permanent cu fabrica în rezolvarea cerinţelor de rectificare, acţionând atât prin consiliere şi cât şi prin acordarea de sprijin.

Ca materiale abrazive de rectificare de înaltă performanţă se utilizează corindon sinterizat fabricat electric, respectiv corindon sinterizat, carbid de siliciu, nitrură cubică de bor şi diamant compozit ceramic sau cu răşini sintetice. Produsele finale sunt reprezentate de corpuri abrazive cu diametre între 15-1110 mm, segmente de rectificare, bare de honuit, pietre superfinisare şi manşoane de honuit.

Fiind prima care s-a ocupat la nivel industrial cu fabricarea corpurilor abrazive de rectificare cu granulaţie fină, Atlantic a învăţat rapid să stăpânească aceste dificile procese de finisare. Odată cu constatarea timpurie a faptului că suprafeţele precis definite dintre cele mai fine, care respectă cu stricteţe cele mai strânse toleranţe ale cotelor vor avea o importanţă din ce în ce mai mare în industrie, Atlantic şi-a câştigat o excelentă poziţie pe piaţă în domeniul prelucrărilor de precizie.

Clienţii noştri din industria auto, de rulmenţi şi a oţelului se confruntă în permanenţă cu provocări tot mai mari pe pieţele lor. Tempoul inovaţiilor se accelerează, iar în competiţia concurenţială rapiditate şi capacitatea de adaptare devin factori decisivi.

SC Atlantic Abrasive s.r.l.
Peter Spanier
Gartenstrasse 7-17
53229 Bonn
Germany
 
Phone: +49 228 408203
P.SpanierqRWhaiQeqBuxY5qXhWmwnatlantic-bonnde